TØMRERFIRMAET

HENRIK JENSEN APS

 

Læs mere om...

 

 

• Vinduer & døre »

Vi udskifter både vinduer og døre efter specielle mål og ønsker. Læs mere her...

 

• Nyt tag »

Vi har stor erfaring indenfor udskiftning og renovering af tag. Læs mere her...

 

 

• Om- og tilbygning »

Vi har bred erfaring inden for ombygning og tilbygninger.  

 

 

Referencer - læs hvad vores kunder siger... tømrer

 

Juni 2012

Pia Brix og Karsten Krøner skriver:

 

"Vi har af to omgange haft Tømrerfirmaet Henrik Jensen til at lave forbedringer på vores hus både indvendigt og udvendigt i form af udskiftning af vinduer, renovering af entré og etablering af ny carport.

Både kvaliteten af arbejdet og Henriks tilstedeværelse i vores hjem har været upåklagelig.  Henrik har engageret sig i at finde gode løsninger, og vi har haft en god og konstruktiv dialog om de forskellige muligheder. Henrik udmærker sig også ved at være omhyggelig med at melde sin ankomst, tage hensyn til naboer og i øvrigt være hjælpsom og efterlade arbejdsstedet ryddeligt og pænt.

Da både høj kvalitet og god dialog er vigtigt for os, vil vi ikke tøve med at rette forespørgsel til Henrik næste gang vi skal have udført tømrerarbejde."

Med venlig hilsen                                                                                                                        

Pia Brix & Karsten Krøner, Viby J.

 

 

Januar 2012

Annelise og Bo Nyvold Lundbye skriver:

 

"Vi besluttede på baggrund af et yderst rimeligt tilbud at lade Tømrerfirmaet Henrik Jensen stå for udskiftningen af vores tag. Gennem hele forløbet har Henrik professionelt og ansvarsfuldt taget hånd om alle problemer, der er opstået undervejs. Vi er fuldt ud tilfredse med det nye tag. Der har været en god dialog og et godt samarbejde, og vi vil helt sikkert henvende os til Henrik igen, næste gang vi har et tømrer-projekt."

Annelise og Bo Nyvold Lundbye, Højbjerg

 

 

Juni  2011

Marie Nielsen og Søren Rasmussen skriver:

 

"Vi har været meget tilfredse med arbejdet fra Tømrerfirmaet Henrik Jensen. Vi skulle have udskiftet en række vinduer, både på hems, i badeværelse og tre soveværelser og vi er rigtigt glade for resultatet. Igennem hele processen fra tilbud til afslutning har der været en rigtig god kommunikation, så vi altid har vidst hvordan forløbet ville blive og hvordan det gik undervejs. Og selvom det nok er en mindre ting, så har det været rigtigt dejligt at der blev ryddet pænt op bagefter!"

Marie Nielsen og Søren Rasmussen, Beder


 

Januar 2011

Flemming Rasmussen skriver:

 

"Vi har, i forbindelse med et svampeangreb i vores kontorlokaler, haft Tømrerfirmaet Henrik Jensen til at stå for den totale entreprise. Henrik har været yderst professionel og arbejdet hurtigt og effektivt. Vi er yderst tilfredse med det udførte arbejde og kan uden tvivl anbefale Henrik. Vi vil helt sikkert bruge Tømrerfirmaet Henrik Jensen igen.

 

Med venlig hilsen

Flemming Rasmusen, BizTeam A/S

 

 

September 2010

Kjeld og Hanne Kristensen, Solbjerg siger:

 

"Tak for veludført arbejde m.h.t. renoveringen af vor garage. Arbejdet er udført professionelt, med overholdelse af tilbud samt tidsplan. Endvidere tak for din behagelige væremåde og måde at gribe tingene an på."

 

Hilsen Kjeld og Hanne Kristensen

 

Juli 2010

Morten Eriksen siger:

 

"Vi har fået skiftet tag på en del af vores ejendom ved EDC AROS i Brabrand. Vi kontaktede 3 tømrere, og fik hurtigt tilbud fra 2, heraf også Tømrerfirmaet Henrik Jensen. Vi valgte uden tvivl, Henrik, da han var opfølgende og virkede klar til opgaven. Arbejdet er nu udført og vi er YDERST tilfredse. Henrik har været den bedste håndværker, vi har samarbejdet med, da han holder hvad han lover, han er opfølgende og ikke mindst var prisen fornuftig. Vi kan uden tvivl anbefale Henrik."

 

Med venlig hilsen

Morten Eriksen, EDC AROS

 

 

August 2010

Anni Hjøllund, Åbyhøj siger:

 

"Jeg havde flere forskellige små jobs, jeg skulle have ordnet i min lejlighed. På det tidspunkt var Henrik hyret til et job på min arbejdsplads, og jeg bad ham derfor om et tilbud. Han var hurtig til at komme med tilbuddet og har lavet et flot stykke arbejde til en fair pris. Jeg er yderst tilfreds og benytter gerne Henrik en anden gang, jeg skal have lavet et stykke tømrerarbejde. "

Mvh Anni Hjøllund

                                          

                   

 

 

KONTAKTINFORMATIONER

 

TØMRERFIRMAET

HENRIK JENSEN APS

 

Ajstrupvej 22

8340 Malling

 

Telefon 51 34 90 08

 

 

 

Send en mail

 

 

Tømrerfirmaet Henrik Jensen ApS © 2012  •  Ajstrupvej 22 • 8340 Malling • CVR 33 50 10 05 • Telefon 51 34 90 08